Selectieprogramma's

Gebruik de gratis selectieprogramma's van EXHAUSTO voor het berekenen van ventilatie-installaties en ventilatoroplossingen

Open het selectieprogramma door op het pictogram te klikken

VENTILATIE-INSTALLATIES: VEX100/200/300 en VEX4000/5000

EXselectPRO logo blue 

Neem contact op met EXHAUSTO Export voor het doorrekenen van uw project

Tel: +45 6566 1234
E-mail: export@exhausto.dk


Met behulp van EXselectPRO, het selectieprogramma van EXHAUSTO, maakt u snel en eenvoudig een configuratie voor de luchtbehandelingsunit voor uw lopende project:

U krijgt: De vereiste technische gegevens, maatschetsen en energieberekeningen.

VENTILATOREN: BESB, BESF, DTV, DTH, VVR

EXselect logo blue

Met behulp van EXselect, het selectieprogramma van EXHAUSTO, berekent u snel en eenvoudig de ventilatorgrootte via een grafische weergave van de capaciteitscurven. Technische gegevens, zoals SFP, geluid, energieverbruik, ECO-designgegevens en afmetingen evenals Autocad-tekeningen, zijn beschikbaar. EXselect biedt bovendien de mogelijkheid om berekeningen voor later gebruik op te slaan.

Quick select logo blue

Presenteert een snelle berekening van alle ventilatoren voor de actuele eisen, zodat de beste oplossing kan worden gekozen op basis van de gewenste SFP, de bedrijfseconomische aspecten of de prijs. Technische gegevens, zoals SFP, geluid, energieverbruik, ECO-ontwerpgegevens en afmetingen zijn beschikbaar.

DAKKAPPEN: THA/THF EN THAV/THFV

Met behulp van EXselect, het selectieprogramma van EXHAUSTO, berekent u snel en eenvoudig de grootte, het luchtdebiet en het energieverbruik en beschikt u over de Ecodesign-gegevens.

SCHOOLVENTILATIE


CO2 calculator - link

CO2-calculator
Bepaal het CO2-niveau op basis van de grootte van de lokalen en de belasting