Zo werkt het EXHAUSTO Instituut

Het EXHAUSTO Institute oefent verschillende activiteiten uit

Het instituut werkt samen met:

  1. Binnenklimaatonderzoek aan de DTU (Deense Technische Universiteit), ICIEE (International Center for Indoor Environment and Energy)
  2. Het binnenklimaatonderzoek aan de AAU (Universiteit van Aalborg), Division of Architectural Engineering

Het doel van de samenverking is om het binnenklimaatonderzoek op de voet te kunnen volgen alsmede om de menselijke gezondheid en welzijn te helpen bevorderen.

Conferenties en ventilatiedagen

Het EXHAUSTO Institute neemt regelmatig deel aan diverse conferenties over ventilatie en binnenklimaat, deels om de ontwikkelingen volgen en deels om kennis met de wetenschappelijke wereld te delen. Meestal worden de aantekeningen uitgewerkt en soms ook gebundeld in artikelen over de inhoud en nieuwe ideeën die tijdens de conferenties naar voren komen.

Het EXHAUSTO Institute organiseert ieder jaar de EXHAUSTO Ventilatiedag voor klanten, partners en iedereen in de ventilatiebranche. Aan deze dagen nemen doorgaans onderzoekers deel, die inzicht verschaffen in de regelgeving en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ventilatie en binnenklimaat.

Ons doel is om informatie door te geven over hoogwaardige en energiezuinige ventilatie.

Regelgeving, normen en standaarden

Het EXHAUSTO Institute is in verschillende verbanden betrokken bij het opstellen van regelgeving, normen en standaarden.

Onderzoeksprojecten

Het EXHAUSTO Institute neemt deel aan onderzoeksprojecten, primair op het gebied van binnenklimaat, warmteterugwinning, energie, enz., en we zoeken op deze manier samenwerking met een reeks organisaties en onderzoekscentra in binnen- en buitenland. EXHAUSTO Institute is bovendien lid van de Centrale commissie van het ICIEE/DTU en kan het wetenschappelijk onderzoek hier dus op de voet volgen.

HG_SH

Organisatie van het EXHAUSTO Institute
Hoofd van het instituut, ingenieur Henning Grønbæk


NEEM
CONTACT MET
ONS OP

Ontvang gratis advies over ventilatieproducten en systeemoplossingen
Export Requests:
EXHAUSTO Export
Odensevej 76
DK 5550 Langeskov

Tel +45 6566 1236
E-mail: export@exhausto.dk

ALDES

ALDES
Terug naar aldes.com
Vex overview

Zie het VEX-overzicht hier

Hier krijgt u een snel overzicht van het gehele programma van compacte VEX-units met warmteterugwinning.

Zie het VEX-overzicht hier